Sacri canones servandi sunt: Ius canonicum et status ecclesiae saeculis XIII - XV ; kolektivní monografie - Krafl, Pavel (Práce Historického Ústavu AV ČR / C, 2008)
Zsfassungen der Beitr. in engl. Sprache