Beleidservaringen met de katholieke identiteit van instellingen en organisaties - Goffinet, E. (De katholieke identiteit van instellingen en organisaties in het recht, 1990)
Werkgroep Nederlandstalige Canonisten. Der Titel lautet deutsch: Leitungserfahrungen mit katholischer Identität von Einrichtungen und Organisationen.