Allocutio Summi Pontificis ad Congregationem pro cultu divino et disciplina sacramentorum - Johannes Paul II. Papst 1920-2005 (1996)
Ansprache des Papstes zur Liturgiereform und Martyrologie in der Liturgie; Ansprache in Italienisch und Englisch. FR
Keywords: Johannes Paul -- II. -- Papst -- 1920-2005; Papst; Rede; Liturgie; Liturgiereform