Bangalorensis: Beatificationis et canonizationis servae Dei Mariae Veronicae a Passione (in saeculo: Sophiae Leeves) monialis professae Ordinis Carmelitarum Discalceatarum fundatricis Instituti Sororum v.d. "Apostolic Carmel" († 1823-1906) decretum super virtutibus - Katholische Kirche Kongregation für die Selig- und Heiligsprechungsprozesse Präfekt; Bartolucci, Marcello 1944- (2016)
Beatificationis et Canonizationis Servae Dei Mariae Veronicae a Passione (in saeculo: Sophiae Leeves) Monialis Professae Ordinis Carmelitarum Discalceatarum Fundatricis Instituti Sororum v.d. « Apostolic Carmel » († 1823-1906). Decretum super virtutibus, 08.07.2014
Keywords: Katholische Kirche; Heiligsprechungsprozess